OVER ONS

FAMILIEBEDRIJF

Grond-, Afbraak-, Riolerings- en verhardingswerken
met Familie-Expertise sinds 1991

ONS VERHAAL

GROOTVADER ERNEST IN 1991

Na jarenlange ervaring op te hebben gedaan bij diverse projecten, besloot grootvader Ernest op 25 februari 1991 zijn eigen bedrijf op te richten.

Sinds de oprichting van het familiebedrijf, zijn wij uitgegroeid tot dé expert in de regio Herentals en omstreken. Als derde generatie zetten wij met trots de traditie voort en dragen wij zorg voor de reputatie die onze grootvader heeft opgebouwd.

OFFERTE AANVRAAG
Familie-aanpak

Uw projecten maken het mogelijk

Als een echt familiebedrijf staat bij ons de klant centraal. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten.

Onze kleinkinderen, die het bedrijf inmiddels hebben overgenomen, zijn opgegroeid met de passie en het vakmanschap die hun grootvader hen heeft bijgebracht. Hierdoor garanderen wij niet alleen de kwaliteit van ons werk, maar ook de betrokkenheid bij elk project.

OFFERTE AANVRAAG

ONZE CIJFERS

3e
Generatie
1991
Sinds
10+
TEAMGENOTEN
240+
GELUKKIGE KLANTEN
ONS PROCESS

om UW PROJECTEN
optimaal te bedienen

OFFERTE AANVRAAG
02

VOORBEREIDING

Dit omvat het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het organiseren van de benodigde materialen en het inplannen van de werkzaamheden. We zorgen ervoor we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving voor uw type project.

01

ANALYSE

Dit houdt in dat we de locatie bezoeken, nauwkeurige metingen uitvoeren en de bestaande infrastructuur beoordelen. We werken nauw samen om de visie en doelen te begrijpen en om realistische verwachtingen te stellen voor het project.

04

OPLEVERING

Bij de afronding van het project zorgen we voor een zorgvuldige inspectie en controle van alle uitgevoerde werkzaamheden. We werken eventuele oneffenheden bij en zorgen ervoor dat het project voldoet aan de afgesproken kwaliteitsstandaarden.

03

uitvoering

We zetten ons ervaren en gespecialiseerd team in om het werk volgens de afgesproken planning en specificaties uit te voeren. We houden U op de hoogte van de voortgang van het project en zorgen voor een open communicatielijn. We zijn flexibel en staan open voor aanpassingen in het plan, mochten er zich onvoorziene omstandigheden voordoen.

ONZE KANTOREN

BEZOEK ONS KANTOOR

San Francisco, ca

Sed ac nullam id egestas integer enim ipsum turpis lectus velit urna posuere aliquet a sollicitudin ac turpis.

San Francisco - Architect X Webflow Template

NEEM VANDAAG
CONTACT OP

Ontdek waarom ons familiebedrijf al sinds 1991 een betrouwbare partner is voor talloze tevreden klanten.

CONTACT