Afbraakwerken

Uw expert in sloopwerk, uitbreken bestrating en woningstrippen

Aanpak op maat voor een breed scala aan projecten

Ons familiebedrijf heeft een uitgebreide ervaring met diverse afbraak- en sloopwerkzaamheden, zoals het strippen van woningen, uitbreken van beton, straatverharding en het creëren van muurdoorgangen. Wij voeren zowel kleinschalige projecten uit voor particulieren als grootschalige werken voor industriële toepassingen, waar we onderhoudswerkzaamheden aan parkings, aanpassingswerken en kleine afbraakklussen uitvoeren.

  • Woningen strippen, plafonds en ramen verwijderen
  • Uitbreken van beton en straatverharding
  • Aanleggen en heraanleggen van opritten en terrassen
  • Verwijderen van mazouttanks en gebonden asbesthoudende producten

Wat is inbegrepen?

Wij bieden een totaalpakket aan diensten, van initiële analyse tot de uiteindelijke oplevering van het project. Onze dienstverlening omvat het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het inplannen van werkzaamheden en het organiseren van de benodigde materialen. We werken vaak samen met tuinaannemers en andere afbraakbedrijven voor het aankopen en kuisen van stenen.

Ons team is tevens gespecialiseerd in de aanleg van industriële vloeren, betonverharding en het plaatsen van funderingen voor loodsen en tanks.

REVIEWS

Wat onze klanten over ons zeggen

“Eindelijk geen plassen meer op onZE PARKING”

Wij zijn zeer tevreden over hun diensten. Ze hebben onze parking aangepast, deze keer aangelegd met regenwater afvoer. Ze waren stipt, vriendelijk en professioneel. Het resultaat is prachtig: eindelijk geen plassen meer op onze parking! We raden dit bedrijf zeker aan voor al uw verharding- en afbraakwerken. Bedankt E. Van den Bulck & Zonen!

Lily Woods - Architect X Webflow Template
SILKE van Arendonk
KASTERLEE, ANTWERPEN

“ZE HEBBEN DE RIOLERING op een zeer professionele manier aangelegd”

Ik heb Grondwerken VDB ingehuurd om onze riolering van onze woningsblock aan te leggen en ik ben zeer tevreden over hun diensten. Ze hebben de riolering met oprit op een zeer efficiënte manier aangelegd en het resultaat is prachtig! Ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een professioneel bedrijf dat hun oprit & riolering kan aanleggen.

Miles Johnson - Architect X Webflow Template
NIELS Abel
OLMEN, LIMBURG
OFFERTE AANVRAAG

VRIJBLIJVEND
UW offerte

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.