Kleine aanbouw & aanpassingswerken

Deskundige oplossingen voor al uw verbouwings- en renovatiebehoeften

Flexibele dienstverlening voor diverse projecten

Ons familiebedrijf biedt een breed scala aan diensten voor kleine aanbouw- en aanpassingswerken. Of het nu gaat om het creëren van een nieuwe muurdoorgang of het uitbreken van vloeren voor rioleringen en bekabeling, wij zorgen voor een professionele en efficiënte uitvoering van uw project. Wij werken zowel voor particulieren als voor fabrieken en bedrijven, waarbij we ons aanpassen aan de specifieke eisen van elk project.

  • Nieuwe muurdoorgangen en muuropeningen creëren bij verbouwingswerken
  • Uitbreken van vloeren voor rioleringen, bekabeling voor laadpalen, of betonboringen
  • Onderhoud en aanpassingen aan parkings en industriële omgevingen
  • Plaatsen van lekputten
  • Uitvoeren van kleine afbraakwerken en sanitaire aanpassingen
  • Aanleggen en heraanleggen van opritten, terrassen en voetpaden

Wat is inbegrepen?

Onze dienstverlening omvat het gehele traject, van het initiële advies en de projectanalyse tot de uiteindelijke oplevering van het project. Wij zorgen voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het inplannen van werkzaamheden en het organiseren van de benodigde materialen. Onze klantgerichte aanpak en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat uw project op een vakkundige en efficiënte wijze wordt uitgevoerd, waarbij we ons aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften.

REVIEWS

Wat onze klanten over ons zeggen

“Eindelijk geen plassen meer op onZE PARKING”

Wij zijn zeer tevreden over hun diensten. Ze hebben onze parking aangepast, deze keer aangelegd met regenwater afvoer. Ze waren stipt, vriendelijk en professioneel. Het resultaat is prachtig: eindelijk geen plassen meer op onze parking! We raden dit bedrijf zeker aan voor al uw verharding- en afbraakwerken. Bedankt E. Van den Bulck & Zonen!

Lily Woods - Architect X Webflow Template
SILKE van Arendonk
KASTERLEE, ANTWERPEN

“ZE HEBBEN DE RIOLERING op een zeer professionele manier aangelegd”

Ik heb Grondwerken VDB ingehuurd om onze riolering van onze woningsblock aan te leggen en ik ben zeer tevreden over hun diensten. Ze hebben de riolering met oprit op een zeer efficiënte manier aangelegd en het resultaat is prachtig! Ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een professioneel bedrijf dat hun oprit & riolering kan aanleggen.

Miles Johnson - Architect X Webflow Template
NIELS Abel
OLMEN, LIMBURG
OFFERTE AANVRAAG

VRIJBLIJVEND
UW offerte

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.