Algemene graafwerken

Uw partner voor zowel grootschalige als kleinschalige graafprojecten

Professionele en efficiënte graafwerken

Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in algemene graafwerken, variërend van het uitgraven van funderingen tot grootschalige projecten in onderaanneming en kleinere graafprojecten. Wij beschikken over de ervaring, kennis en het materieel om elk graafproject op een professionele en efficiënte manier uit te voeren, ongeacht de omvang van het project.

  • Funderingen uitgraven voor zowel residentiële als industriële toepassingen
  • Grootschalige graafprojecten in onderaanneming voor andere bouwbedrijven
  • Kleinere graafprojecten voor particulieren en bedrijven
  • Algemene niveleringswerken

Wat is inbegrepen?

Onze dienstverlening omvat het volledige traject van uw graafproject, vanaf de eerste bespreking en planning tot de uiteindelijke oplevering. Wij zorgen voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het organiseren van de benodigde materialen en het inplannen van de werkzaamheden. Onze jarenlange ervaring en klantgerichte aanpak garanderen een vakkundige en efficiënte uitvoering van uw graafproject, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

REVIEWS

Wat onze klanten over ons zeggen

“Eindelijk geen plassen meer op onZE PARKING”

Wij zijn zeer tevreden over hun diensten. Ze hebben onze parking aangepast, deze keer aangelegd met regenwater afvoer. Ze waren stipt, vriendelijk en professioneel. Het resultaat is prachtig: eindelijk geen plassen meer op onze parking! We raden dit bedrijf zeker aan voor al uw verharding- en afbraakwerken. Bedankt E. Van den Bulck & Zonen!

Lily Woods - Architect X Webflow Template
SILKE van Arendonk
KASTERLEE, ANTWERPEN

“ZE HEBBEN DE RIOLERING op een zeer professionele manier aangelegd”

Ik heb Grondwerken VDB ingehuurd om onze riolering van onze woningsblock aan te leggen en ik ben zeer tevreden over hun diensten. Ze hebben de riolering met oprit op een zeer efficiënte manier aangelegd en het resultaat is prachtig! Ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een professioneel bedrijf dat hun oprit & riolering kan aanleggen.

Miles Johnson - Architect X Webflow Template
NIELS Abel
OLMEN, LIMBURG
OFFERTE AANVRAAG

VRIJBLIJVEND
UW offerte

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.