Riolering & verhardingswerken

Professionele oplossingen voor duurzaam waterbeheer en verhardingsprojecten

Uitgebreide ervaring

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring met riolerings- en verhardingswerken voor zowel particulieren als industriële gebouwen, en kmo-zones. Wij bieden oplossingen op maat voor een breed scala aan projecten, van de aanleg van regendoorlatende parkings in kmo-zones tot het plaatsen van sceptische putten en het installeren van laadpaal kabels.

  • Aanleg van rioleringen en sceptische putten
  • Verhardingswerken voor opritten, terrassen en parkings
  • Aanleg van regendoorlatende parkings en laadpaal kabels
  • Grondwater- en regenwaterputten installeren
  • Aanleg van drainagebeton en industriële vloeren

Wat is inbegrepen?

Onze dienstverlening omvat het gehele traject, van initieel advies en projectanalyse tot de uiteindelijke oplevering van het project. Wij zorgen voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het inplannen van werkzaamheden en het organiseren van de benodigde materialen. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het voldoen aan de nieuwste regelgeving omtrent riolering en waterbeheer. Onze klantgerichte aanpak en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat uw project op een vakkundige en efficiënte wijze wordt uitgevoerd.

REVIEWS

Wat onze klanten over ons zeggen

“Eindelijk geen plassen meer op onZE PARKING”

Wij zijn zeer tevreden over hun diensten. Ze hebben onze parking aangepast, deze keer aangelegd met regenwater afvoer. Ze waren stipt, vriendelijk en professioneel. Het resultaat is prachtig: eindelijk geen plassen meer op onze parking! We raden dit bedrijf zeker aan voor al uw verharding- en afbraakwerken. Bedankt E. Van den Bulck & Zonen!

Lily Woods - Architect X Webflow Template
SILKE van Arendonk
KASTERLEE, ANTWERPEN

“ZE HEBBEN DE RIOLERING op een zeer professionele manier aangelegd”

Ik heb Grondwerken VDB ingehuurd om onze riolering van onze woningsblock aan te leggen en ik ben zeer tevreden over hun diensten. Ze hebben de riolering met oprit op een zeer efficiënte manier aangelegd en het resultaat is prachtig! Ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een professioneel bedrijf dat hun oprit & riolering kan aanleggen.

Miles Johnson - Architect X Webflow Template
NIELS Abel
OLMEN, LIMBURG
OFFERTE AANVRAAG

VRIJBLIJVEND
UW offerte

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.